Aanvraag tot inschrijving pup

Leuk dat je voor onze club gaat kiezen.

Zoals je kon lezen op onze website proberen  we beloningsgericht een goede band te krijgen met onze hond.

Omdat we geen juniorklas hebben, zijn pups tot 6 maanden welkom.

Is je pup nog geen 10 weken, dan vragen we jullie om nog even te wachten tot  hij /zij  alle inentingen heeft gekregen. Deze inentingen zijn belangrijk voor de gezondheid van je pup.

De eerste weken/maanden zijn zeer belangrijk bij het opvoeden van je pup. In deze moeilijke tijden is het niet mogelijk om je hiervoor persoonlijk in onze club te verwelkomen.

Daarom willen we je vragen om onderstaande velden ingevuld terug te sturen.  Omschrijf waarom je bij onze club wil aansluiten, laat ons weten wat je wil bereiken met je nieuwe aanwinst, etc ….

 

  Vooraleer we naar al je gegevens gaan vragen, willen we graag weten wat je van onze hondenschool verwacht. Wat is je motivatie om lid te worden ? Wat wil je met je hond bereiken ?


  TeefReu

  Het verzenden van dit document geldt als inschrijving in onze hondenschool. Je verklaart je akkoord met onze geldende reglementen en de trainingsmethode van onze club.

  Het lidmaatschap is pas effectief na betaling van het lidgeld.
  Het lidgeld voor 2022 bedraagt 80€/jaar (incl. plaskaart) voor 1 geleider, voor een bijkomende geleider wordt 35€ gevraagd.

  Na ontvangst van het lidgeld wordt je als lid toegevoegd aan een WhatsApp-groepje van je klas en zal je een link ontvangen naar een google-drive met de trainingsplanning. Omdat we onze trainingsgroepjes niet te groot willen maken, is het van belang je aan te melden voor een training, zodat we indien nodig een groep kunnen splitsen en een extra instructeur kunnen voorzien.

  Gelieve voor de eerste training het vaccinatieboekje van de hond voor te leggen.