Adresgegevens :

Beverse Hondenvereniging vzw – Glazenleeuwstraat 142 -9120  Beveren

Trainingsmomenten :

We maken gebruik van een  boekingssysteem, zodat we het aantal instructeurs kunnen aanpassen aan de ingeplande leden. Daarom vragen we wel dit tijdig in te plannen en je niet op het laatste ogenblik af te melden.

Een les reserveren kan door de naam van je hond & eigen voornaam in een vakje van je klas te zetten.

Ook de What’app groepjes per klas blijven behouden. Deze kunnen gebruikt worden voor ‘last minute’  berichten.

Maandag  + woensdag 18.30u – 19.00u

Puppy-klas :ben je pas aangesloten, dan mag je de eerste maand  reserveren bij de starters (geel vakje), de iets oudere pups mogen zich inboeken in de groene vakjes

De instructeur beslist wanneer je naar de A-Klas mag overgaan

19.00u – 20.00u

A- & B-klas trainen gelijktijdig . Wie naar de les komt, reserveert door de naam van de hond & naam van geleider in de vakje van zijn/haar klas in te vullen. Indien de groep te groot wordt splitsen we de klas op.

De overgang van de A naar de B-klas gebeurt na slagen in een overgangstest. Deze test wordt op regelmatige tijdstippen ingepland.

Maandag / Woensdag 20.00u – 21.00u

Voorlopig zal de C-klas afwisselend op maandag en woensdag trainen. Hou zeker de planning in het oog.

Op de dagen dat er geen C-Fun wordt aangeboden, mag je natuurlijk aansluiten bij de B-klas.

Om naar de C-klas te gaan dien je te slagen in een overgangstest

Maandag / Woensdag 19.30u – 21.30u

Afwisselend met de C-klas bieden we een extra trainingsmoment Agility aan. Dit is een groepsles voor leden die in maart 22 het TAP-brevet willen halen. Hier trainen we het totale TAP parcours en leren we onze honden om te gaan met prikkels aan de zijlijn.

Wie traint wordt om 19.30u verwacht om het parcours op te bouwen – we ruimen ook gezamenlijk op.

Zaterdag 8:00u – 12:00u

Op zaterdagvoormiddag staat Agility en Hoopers centraal. Hier kiezen we voor 1-to-1 trainingsmomenten.

Boek je trainingsmoment via ons boekingssysteem.

Lidgeld  :

1e begeleider 80,00€ incl. Plaskaart goed voor 10 beurten – max 3 honden
2e begeleider 35,00€
Steunend lid 25,00 €

In het lidgeld is een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand inbegrepen. Deze verzekering dekt geen ongevallen.

Hoe word ik lid :

Verwacht je een pup en wil je graag bij onze club aansluiten, dan kan je via deze link ons online formulier al invullen. Je zal dan persoonlijk uitgenodigd worden voor je eerste kennismaking in onze puppyklas.

Wat breng je mee : het ingevulde inschrijvingsformulier (zie deze link) en het paspoort van je pup met inentingsboekje.

Reglement :

Het goed functioneren van een club kan enkel als iedereen zich aan bepaalde regels houdt. Je kan ons reglement  via deze link lezen.

Privacy verklaring